Autó-adatbázis

HTW TEAM

Article title

A HTW Team tagjai összedugták a fejüket, hogy bebizonyítsák, hogy 4-5 nap alatt is lehet építeni... úgynevezett... tuning autót. Ennek örömére megépítették, Magyarország első csocsó autóját...

Az Ötös Csatornán látható HTW Reality Show keretein belül készült el a csoda járgány, amelyre már a japán csocsó szövetség is felfigyelt.

Alapnak egy Daihatsu Charade típusú autót vettek, amelyet egy vidéki udvaron találtak már réges rég kidobva. A karosszéria munka fő eleme a tető eltávolítása és az autó merevítése volt. A következő fázis a belső, vagyis a hifi és a csocsó asztal helyének kialakítása volt. Természetesen figyelembe kellett venni a játék tér stabilitását és magasságát is, ennek köszönhetően a kocsit közel 2-3 cm-el le kellett ültetni.

A TV műsornak megfelelően a külső designt a paintbox frontembere Szabó Erik úgy alakította ki, hogy kapcsolat legyen a filmezés és az airbrush között.

Így született meg a karikatúrás megoldás... magukat nem akarták a fiúk, "hiszen mi nem vagyunk sztárok" mottóval. Így került fel Stallone, Robert de Niro, Jack Nicolson, Al pacino, stb... és természetesen mind azon cégek, akik segítik munkáikat. Ebben az esetben külön kiemelnénk a Novo-Parts Kft-t, hiszen magát az asztalt (tehát a lényeget) ők biztosították. Köszönjük!

Minden összeállt, megkapta az autó a felniket is. És még egy slussz poén: a golyó útja bizony a leeső labda nem máshol távozik az autóból, mint a tanknyílás. :)

A hátralévő munka már csak a motor, amire természetesen már megvan minden terv, anyagbeszerzés folyik. Ebben is egyedit fog alkotni a csapat, hiszen megépül Magyarország egyetlen ekkora távirányítós autója. Jól hallod, távirányítós! Kiváncsian várjuk.

Mégegyszer gratulálunk a HTW TEAM csapatának, kiemelve: Matizos és Beepet, Viktort és Mikit, a hosszú éjszakázások és megfeszített munka miatt.

Várjuk a következő „örültséget”, amiről tudunk és szintén jót mulathatunk rajta.

www.pimpmyride.hu
www.5csatorna.hu/htw

2008.04.25. 09:32
osszesauto.hu