Autó-adatbázis

Bérautó-foglalás okostelefonon

Article title

Okostelefon segítségével ezentúl a világon bárhol lehet autót bérelni a Sixt AG legújabb fejlesztésének köszönhetően. A hazánkban is jelen lévő vállalat az autókölcsönzők közül elsőként biztosít lehetőséget arra, hogy ügyfelei iPhone-on keresztül foglaljanak gépkocsit.

A Sixt autókölcsönző legújabb fejlesztésének köszönhetően a vállalat ügyfelei a világon elsőként foglalhatnak autót okostelefonon keresztül. Az Apple iPhone tulajdonosok ingyenesen letölthetik a Sixt honlapjáról (www.sixt.com/iphone) azt az alkalmazást, amivel az online foglalás mellett más innovatív megoldások is elérhetővé válnak. A kölcsönzés visszaigazolása például azonnal elmenthető képernyőképként, de a foglalás módosítására és törlésére is lehetőség nyílik. A "Top Offer" menü a vállalat által kínált akciókat foglalja össze, ugyanakkor a program az ügyfélhez legközelebbi Sixt szolgáltató adatait is megjeleníti. A külföldi autóbérléskor kedvezményt biztosító Sixt Expressz Kártya tulajdonosai az okostelefonon keresztül is igénybe vehetik a kártyához kapcsolódó előnyöket. A szolgáltatás ráadásul a világ minden pontján elérhető, egyelőre angol nyelven.

A Sixt folyamatosan fejleszti szolgáltatásait annak érdekében, hogy az autókölcsönzést megkönnyítse ügyfelei számára. "A világ egyik vezető autókölcsönző vállalataként fontosnak tartjuk, hogy élen járjunk az innovációban, és így a legújabb technológiák alkalmazásával még kényelmesebb szolgáltatást nyújtsunk" - mondta Dévai Gábor, a Sixt magyarországi központjának ügyvezetője. Többek között ez vezérelte azt a 2006-os, hazai piacon egyedülálló volumenű fejlesztést is, melynek keretében a Sixt a legmodernebb technológiát képviselő műholdas navigációs rendszerrel szerelte fel bérautóit.

Kapcsolódó webcím:
www.sixt.hu

2009.02.12. 08:48
osszesauto.hu