Autó-adatbázis

Pappas Autó

Article title

2005 szeptemberétől a Pappas Csoport a gépjármű-értékesítés új fejezetét nyitja meg Magyarországon. A cég a közelmúltban a Mercedes-Benz és a Smart mellett a Chrysler és a Jeep forgalmazását és szervizelését is megkezdte. Ennek következtében névváltoztatásra is sor kerül: szeptember 1-jétől az eddig MB-AUTO néven működő vállalat Pappas Auto néven folytatja tevékenységét.

Az ezzel járó változásokról az aug. 30-án tartott sajtótájékoztatón beszélt bővebben Friedrich Lixl, a Pappas Auto újonnan kinevezett vezérigazgatója.

A Pappas csoport gazdasági és szervezeti struktúrájának felvázolásán túl Lixl úr bemutatta a Magyarországon soha korábban ki nem állított McLaren SLR-t, illetve az új Dodge Viper-t is.

Lixl elmondta: "a Pappas Auto a személyközpontúságra törekszik, az ügyfélkapcsolatok ápolása pedig mindig kiemelt célkitűzésként szerepel a cég számára."

A több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztató Pappas csoport Európa egyik legnagyobb autókereskedő vállalata.

Az öt évtizede működő családi vállalkozás az idők során a minőség és az innováció szimbólumává vált. A cég egyedülálló prémium szolgáltatást nyújt ügyfelei részére: kiváló minőségű személygépkocsikat, haszongépjárműveket és használt autókat a hozzájuk tartozó szerviz- és szolgáltatási csomaggal. A Pappas Auto Jahreswagen.com néven futó internetes használtautó oldalával kapcsolatban Lixl rámutatott: legfőbb előnye az, hogy "a cég ügyfeleinek nem kell Németországba, Ausztriába utazni jó állapotban levő, leellenőrzött, garanciális autókért, hiszen a Jahreswagen.com-nak köszönhetően megspórolhatják az utat."

A Pappas Auto a széria-gépjárműveket meghaladó sportosságot is kínál az arra igényt tartó ügyfelei számára olyan tuning-partnerei segítségével, mint az AMG, a BRABUS, a Carlsson, vagy a STARTECH.

A minőségi termékeken túl a legmodernebb berendezésekkel felszerelt, nagy kapacitású szervizek várják a Pappas Csoport ügyfeleit teljes körű alkatrészellátással -- ezek közül 4 helyen napi 24 órában. Baleset esetén a cég nemcsak a bejelentést teszi meg, de rendezi is a károkat a biztosítóval.

Az Európa Hajón megkezdett sajtótájékoztató Albertfalván folytatódott off road pálya-látogatással, ahol az egyik kisorsolt újságíró mérhette össze erejét egy jókedvű verseny keretében Gajdos Tamás televíziós műsorvezetővel.

2005.08.31. 23:56
osszesauto.hu