Autó-adatbázis

Nevet vált az MKB-Eurocredit Zrt.

Article title

Nevet vált az MKB-Euroleasing gépjármű-finanszírozási társasága. A szervezet neve MKB-Eurocredit Zrt-ről MKB-Euroleasing Autóhitel Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt-re módosul.

A névváltoztatást az MKB-Euroleasing márkanév tudatos és határozott építése, az ügyfelek és partnerek számára való megerősítése indokolja. Eddig ugyanis számos ügyfél és partner nem tudta, hogy az Euroleasing és az Eurocredit hogyan kötődik egymáshoz.
Az elmúlt több mint másfél évtized alatt MKB-Euroleasing néven egy olyan cégcsoport épült fel Magyarországon, ami a gépjárműhöz kapcsolódó teljes szolgáltatási kört lefedi, egyedülálló módon ezzel a hazai üzleti gyakorlatban.

Ez idő alatt a társasággal üzleti, partneri kapcsolatba került piaci szereplők, támogatottak, szakmai és társadalmi szervezetek számára az MKB-Euroleasing név márkanévvé válva egyet jelentett a megbízható és kiszámítható üzleti partnerrel, a minőség iránt elkötelezett szolgáltatóval, a társadalmi felelősségvállalással példamutató módon törődő közösséggel.

Az MKB-Euroleasing fogyasztóvédelmi tevékenysége

A megváltozott elnevezés a gépjármű-finanszírozási üzletág új stratégiájának megerősítését is szolgálja. A cég új, hazánkban eddig páratlan fogyasztóvédelmi kezdeményezése a hiteles, korrekt és pontos tájékoztatást tűzte célul. Filozófiájának és az ügyféligényeknek megfelelve elindult a www.autohitel.hu honlap, ahol közérthetően, valamennyi releváns aspektusból megvilágítja az autóhitelezés fogalmát az összes fontos, a vásárlóban felmerülő kérdésekre adott válaszokkal együtt. Az MKB-Euroleasing Autóhitel Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. (röviden: MKB-Euroleasing Autóhitel Zrt.) ezen példamutató kezdeményezését a szakma érdekvédelmi szervezete, a Magyar Lízingszövetség együttműködésben támogatandónak ítélte, s honlapján is feltünteti a www.autohitel.hu linket.

Az új névvel az üzletág vezetői remélik, hogy az ügyfelek ezután könnyen összekapcsolják a gépjármű-finanszírozási üzletág megbízhatóságát, hitelét az MKB-Euroleasing Autóhitel Zrt. névvel.

2007.09.20. 11:18
osszesauto.hu