Autó-adatbázis

Morgan luxusautók a Budapest Fashion Weeken

Article title

Morgan luxusautókat tekinthetnek meg élőben, akik ellátogatnak a Budapest Fashion Weekre a VAM Design Centerbe.

Morgan luxusautókat tekinthetnek meg élőben, akik ellátogatnak a Budapest Fashion Weekre a VAM Design Centerbe.

Időpont:
2008. november 28-29-30 (péntek-szombat-vasárnap).
Divatbemutatók minden nap 19 és 22 óra között lesznek.

Helyszín: VAM Design Center, Budapest, Király u. 26


Idei őszi rendezvényünknek is a VAM Design Center épülete ad otthont. A rusztikus falak és az üvegtetővel fedett, 670 m²-es impozáns aula valódi exkluzív keretet kölcsönöz a divatbemutatóknak, egyúttal Magyarország legnagyobb divateseményének. A nemzetközi divatélet jeles és jegyzett eseményei a Fashion Week nevű rendezvénysorozatok. Évtizedek óta, mintegy 20 nagyvárosban, köztük a világ divatvárosaiban - Párizsban, Londonban, Rómában, Milánóban, New York-ban, Tokióban, kerül megrendezésre az utóbbi öt évben pedig már Budapesten is! Ilyenkor az egész világ divatélete az adott országra, városra figyel. Az esemény jelentőségét bizonyítja az évek óta tartó töretlen médiatámogatottság (API, Reuters, CNN, Fashion TV).

A rendezvény szervezője a BUDAPEST FASHION WEEK Kft. melynek vezetője Mayer Balázs, Magyarországon elismert divattervező, aki már több mint tíz éve a divatszakmában tevékenykedik a sajátos stílusirányzatot képviselő KENGURU márkanevű, extravagáns ruházati termékeivel. Rendszeresen hívják nemcsak hazai, hanem a világ számos pontján tartott divatbemutatókra. Tavaly meghívást kapott az European Fashion Council alakuló ülésére. Tevékenységét, tervezéseit, kollekcióját a sajtó és a televízió is folyamatosan nyomon követi és bemutatja. Jó nevű rendezők, fodrászok, stylist-ok, koreográfusok, marketing szakemberek, szervezők, tervezők és modellek dolgoznak a projekt előkészületein, akik a menedzsmenttel közösen 1995 óta rendszeresen szerveznek divatrendezvényeket. Az esemény az elmúlt években több, mint 60 magyar divattervezőnek biztosított lehetőséget kollekcióik bemutatására. A rendező céljai között szerepel magyar tervezők szereplésének biztosítása külföldi Fashion Week-en valamint külföldi divattervezők kollekcióinak bemutatása a Budapest Fashion Weeken.

A három napos rendezvényen 21 tervező kollekcióit láthatjuk:

Váradi Csaba, Makány Márta Orosz Réka, Király Mónika, Iványi Kriszta, Gere Márta Georgina és Magdolna Veronika, EXP, Krausz Dianna, Varga Gyöngyi, Tóth Mónika, LeCorset, Szakos Kriszta, Reök Cecília és Varga Tímea, Coterie Studio, Glotz Erika, Madream, Mantra, La Coll, Mixchel, Kenguru

2008.11.27. 12:26
osszesauto.hu