Autó-adatbázis

Benzinkútról egyenesen a versenypályára

Article title

2006. július 1-jén Tankoljon Ferrari üzemanyagot! elnevezéssel új akció indul a Shell töltőállomásokon. A nyereményjáték során minden – legalább 10 liter V-Power Racing üzemanyagot tankoló – vásárló promóciós szelvényt kap. Az akcióbanvaló részvételhez a szelvényen található kódot kell SMS-ben elküldeni a megadott alapdíjas telefonszámra. A kód elküldése után a vásárló válasz SMS-t kap, amelyből megtudhatja, hogy nyert-e.

A nyertesek részt vehetnek a Shell V-Power Racing Autóversenyző-Képző Akadémián. Az 50 szerencsés nyertes két hétvége alatt elméleti és gyakorlati oktatáson sajátíthatja el az autóversenyzés trükkjeit a kecskeméti gokartpályán és az örkényi Euroringen. Az Akadémián legjobban teljesítő versenyző ráadásul a profik között, a Hungaroringen megrendezésre kerülő Shell V-Power Racing Renault Clio Kupán is kipróbálhatja tudását.

Az augusztus 15-ig tartó akció ideje alatt kivételes SMART pontgyűjtési ajánlattal is várják a vásárlókat a Shell töltőállomásokon: minden liter Shell V-Power Racing tankolása esetén 6 SMART pont gyűjthető!

Röviden a Shell V-Power Racing üzemanyagról

A világbajnok Shell V-Power Racing üzemanyag a Shell és a Ferrari közös fejlesztése, a teljesítmény, a gyorsulás és a motorvédelem új mércéje. Az egyedülálló, garantáltan 100-as oktánszámú németországi Shell finomítóból importált üzemanyag optimális égést és maximális teljesítmény-elosztást biztosít a motorban. Eltávolítja a motorban képződő lerakódásokat, és meggátolja azok újraképződését. Már az első tankolást követően javulás tapasztalható a gyorsulásban. A Shell V-Power Racing kénmentes, környezetbarát üzemanyag, amely kizárólag a Shell töltőállomásokon kapható.

2006.07.06. 09:41
osszesauto.hu