Autó-adatbázis

Esemény

II. NAT (NAT 2K17) - Német Autók Találkozója 2017

Az év utolsó legnagyobb autós rendezvénye a Német Autós Találkozó a Főparkban!

AUTÓTECHNIKA - AUTODIGA 2017

A következő AUTÓTECHNIKA - AUTODIGA 2017. október 18-21. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Új logisztikai központot nyitott a PHOENIX CONTACT

Az elmúlt évek jelentős bővülése okán új logisztikai központot nyitott Budaörsön a Phoenix Contact magyarországi képviselete. A közel 1 millió eurós beruházás eredményeként az ipari elektrotechnikai és automatizálási termékek 70 százalékát 24 órán belül képes szállítani a vállalat.

HAMANN TYCOON

A HAMANN Motorsport megalkotta a BMW E71-es X6 kiegészítő csomagját - a TYCOON kit-et.

INFINITI G37

Hosszú éveken keresztül egyetlen fontos összetevőre volt szükség egy sikeres négyajtós sportsedan gyártásához: egy német márka emblémájára a csomagtartófedélen. De úgy tűnik, hogy ez megváltozik... az Infiniti G37 készen áll arra, hogy felkavarja a piaci állóvizet.

A Sixt a világ legjobb autókölcsönzője

A világszerte 4,5 millió emberhez eljutó Travel + Leisure magazin olvasói a Sixtet választották a világ legjobb autókölcsönzőjének. A szavazás során többek között a flotta összetételét, valamint a szolgáltatás minőségét értékelték. A vállalat a rangos felmérésen három helyet javított tavalyi eredményéhez képest.

A tartós bérletnek kedvezhet a válság

Jelentősen növelte bevételeit a Sixt Magyarország a 2008-as évben. Míg az autókölcsönzés területén az év utolsó negyedévében kis mértékben érződött a válság hatása, a recesszió a tartós bérlet népszerűségének növekedését eredményezte.

Morgan luxusautók a Budapest Fashion Weeken

Morgan luxusautókat tekinthetnek meg élőben, akik ellátogatnak a Budapest Fashion Weekre a VAM Design Centerbe.

Ítélt a nép. Kutatás segít a kötelezőbiztosítás-váltásban

A biztosítással rendelkező hazai lakosság véleménye alapján a magyar piacon működő valamennyi biztosítótársaság jól szerepelt a PBA Praeventio Biztosítási Alkusz Kft. által kezdeményezett, reprezentatív kutatásban. A több kategória segítségével minősített biztosítók közül az élen szerepelt a Signal Biztosító, az Allianz, az Axa és az EUB a kötelező felelősségbiztosítást, a Cascót, a lakás- és utasbiztosítási módozatokat vizsgálva. Az ügyfelekért az év utolsó két hónapjában folytatott élesedő biztosítói versenyben segítséget nyújt az embereknek ez a kutatás - mondta Lantos Lóránt, a PBA Praeventio Biztosítási Alkusz Kft. On-line üzletágának vezetője, biztosítási szakértő.

Wabard Biztosító Zrt.

Wabard Biztosító Zrt. néven új szereplője lesz a kötelező biztosítási piacnak. Az őszi kampányban a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra koncentrál a társaság, később azonban a casco és vagyonbiztosítási termékek is szerepelnek majd portfóliójukban

Ítél a nép

Nagyszabású kutatást indított útjára szeptemberben "A nagy népítélet" elnevezéssel a PBA Praeventio Biztosítási Alkusz Kft. Az egyik legnagyobb hazai biztosítási alkuszcég október 15-ig tartó kutatásában az ügyfelek a magyar piacon működő valamennyi biztosítóról véleményt mondhatnak. Az online kérdőív négyféle termékhez kapcsolódik: a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, a Casco biztosítás, a lakás- és az utasbiztosítás szerepel a kutatásban. A PBA Praeventio szakértői az előbbi termékeket forgalmazó biztosítókról akarják kideríteni, mennyire elégedettek velük ügyfeleik. A kérdőívben a társaságok személyes-, telefonos-, internetes ügyfélszolgálatáról, a postai úton elküldött dokumentumok célba érkezésének pontosságáról, a szolgáltatás ár/érték arányáról voksolhatnak az emberek. A kutatás sarokpontja a biztosítók kárrendezési folyamatának értékelése, elsősorban a kár megtérítésének gyorsaságával, az ügyintéző munkájának szakmai színvonalával és segítőkészségével összefüggésben.

Konferencia az autóhitel-csalások ellen

A gépjármű-finanszírozással összefüggő csalások száma az utóbbi négy évben rohamosan növekedett - derült ki azon a szakmai konferencián, amelyet a Magyar Bűnüldözők Szakmai Egyesülete rendezett, az MKB-Euroleasing és a Budapest Autó támogatásával. A Teve utcai rendőrségi központban megtartott, múlt heti előadássorozaton a felszólalók a gépjármű-finanszírozással kapcsolatos bűncselekmények visszaszorítására tettek javaslatokat.

Erdei Tamás: A huszonnegyedik órában van az autólízing szakma

"A szektorban a mostani hallatlan piaci verseny megköveteli, hogy bizonyos korlátokat állítsanak a piaci szereplők" - mondta Erdei Tamás, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója és a Magyar Bankszövetség elnöke a múlt héten. Az MKB-Euroleasing hagyományteremtő lízingszakmai rendezvényén Erdei kiemelte: mindenfajta önkorlátozás és regulátori szabályozás nélkül olyan kockázatokba kergethetik magukat a piaci szereplők, amelyeknek nagyon súlyos következményeik lehetnek - a lízingcégekre és az ügyfelekre egyaránt. A gépkocsik finanszírozhatóságának lelassulására számít, amennyiben a válság kiteljesedik s eléri a bankokat és a kereskedőket.

Növekszik a Sixt Magyarország

A Sixt 2007-ben újabb márkákkal bővítette flottáját, valamint megerősítette internetes jelenlétét. A 2006-ban elindult leasing üzletág sikereit pedig jól mutatja, hogy a magyarországi képviselet elnyerte Leggyorsabban Fejlődő Sixt Leasing Partner díjat.

I. HTW Tuning Parti a STUDIO-ban!

20 különlegesen megépített autó, dj-k, break show, beat box show, jó hangulat. Bemutatkozik a HTW Tuning Magazin csapata.

Nevet vált az MKB-Eurocredit Zrt.

Nevet vált az MKB-Euroleasing gépjármű-finanszírozási társasága. A szervezet neve MKB-Eurocredit Zrt-ről MKB-Euroleasing Autóhitel Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt-re módosul.

Sixt: Élen az innovációban

Az elmúlt évben a Sixt Magyarország számos más új szolgáltatás bevezetése mellett létrehozta tartósbérleti üzletágát, és megkezdte vidéki partnerhálózatának kiépítését. Az autókölcsönző stratégiájának eredményességét igazolja, hogy az előző évhez képest jelentős árbevétel-növekedést ért el.

Shell V-Power Racing Autóversenyző-képző Akadémia

A világbajnok Shell V-Power Racing üzemanyag a Shell és a Ferrari közös fejlesztése. Ebből kell augusztus 15-ig minimum 10 litert tankolnunk egy Shell kútnál és ha szerencsénk van, akkor azon 50 vásárló közt leszünk, akik részt vehetnek a Shell V-Power Racing Autóversenyző-képző Akadémián.

Benzinkútról egyenesen a versenypályára

2006. július 1-jén Tankoljon Ferrari üzemanyagot! elnevezéssel új akció indul a Shell töltőállomásokon. A nyereményjáték során minden – legalább 10 liter V-Power Racing üzemanyagot tankoló – vásárló promóciós szelvényt kap. Az akcióbanvaló részvételhez a szelvényen található kódot kell SMS-ben elküldeni a megadott alapdíjas telefonszámra. A kód elküldése után a vásárló válasz SMS-t kap, amelyből megtudhatja, hogy nyert-e.

Mitsubishi EVO IX

Szerkesztőségünk kipróbálhatta az Új Mitsubishi EVO IX-est a Hungaroringen szervezett sajtótájékoztatóval egybekötött tesztvezetésen. Az élmény gyomrot szorongató volt...

A Pappas Auto és a Liebherr Magyarországon kezdi Roadshow-ját

Mindent egy kézből: három Mercedes-Benz Transzporter,- és három tehergépkocsi-sorozattal az építőipar számára a Pappas Auto kínálja a legszélesebb gépjárműspektrumot a versenymezőnyben. Ez adja az alapot a Pappas Auto és a Liebherr, mint az építőipari gépek világszerte legátfogóbb programjával rendelkező vállalat közötti együttműködésnek. A Pappas Auto és a Liebherr egy Magyarországot, Csehországot és Ausztriát átszelő Roadshow keretében mutatja be termékeinek teljesítőképességét az építőiparban, helyi rendezvényeken keresztül.

Pappas Autó

2005 szeptemberétől a Pappas Csoport a gépjármű-értékesítés új fejezetét nyitja meg Magyarországon. A cég a közelmúltban a Mercedes-Benz és a Smart mellett a Chrysler és a Jeep forgalmazását és szervizelését is megkezdte. Ennek következtében névváltoztatásra is sor kerül: szeptember 1-jétől az eddig MB-AUTO néven működő vállalat Pappas Auto néven folytatja tevékenységét.

Megjelent az új M5-ös BMW!

Megérkezett a csodaszép új (E60) M5-ös BMW, amely rengeteg érdekes megoldást tartalmaz azoknak akik szeretik a száguldást.

Lassan itt az új Opel Astra!

A kínálat az 1.4 literes 90 lóerős Twinport motorral szerelt 3.699.000 Ft-os változattól a kétliteres 170 lóerős 6.439.000 Ft-os csúcsmodellig terjed.

Elkészült az új Skoda Octavia!

Az 1.4-estől egészen 2.0-ig terjed a motorválaszték, amely 4 benzinest és 2 dízelt tartalmaz. A designmódosítás is ráfért már a közepes Skodára.

Itt az új A8-as audi!

Az Audi A8 teljesen újra lett tervezve és új külsőt kapott. Gyors, kényelmes és kifinomult. Az Audi A8 L lehet az első, a luxusautók között. Egyenletesebb és kifinomultabb mint a Mercedes-Benz S osztálya, továbbá könnyebben kezelhető és jobb megjelenésű, mint az új 7-es BMW.